Regels met betrekking tot het volgen van de lessen

Ponylessen volgen in de manege van De Hanzeruiters:

De ponylessen worden aangeboden in blokken van 8 lessen.

Instromen of uitstromen
Instromen kan aan het begin van ieder blok middels het inschrijfformulier. Uitstromen kan door opzegging in de maand voorafgaand aan de laatste lesdag van het blok. Hiervoor dien je het afmeldformulier te gebruiken, deze kun je aanvragen per mail.

Inhalen
Er is de mogelijkheid om 1 les per blok in te halen mits deze 24 uur van te voren is afgemeld per mail. De eventueel gemiste lessen in de grote vakantie kunnen alleen ingehaald worden in hetzelfde kalender-jaar.

Groepslessen volgen in Manege Maurix:

Als je om wat voor reden dan ook je les moet afzeggen, meld deze 24 uur van te voren af, via de mail. De lessen  bij Manege Maurix zijn kwartaalgebonden dat wil zeggen je rijd van 1 januari tot 1 april- van 1 april tot 1 juli- van 1 juli tot 1 oktober van 1 oktober- tot 1 januari. Mocht je je willen uitstromen voor de lessen dan moet dit minimaal een maand voor het nieuwe te rijden kwartaal anders zijn wij genoodzaakt de lessen in rekening te brengen.

Privélessen, beleren corrigeren:

Zowel voor aan huis of op onze locatie, hebben we ook hier de regels, als je om wat voor reden dan ook je les moet afzeggen, meld deze 24 uur van te voren af, anders brengen wij de les(sen) in rekening, afmelding kan dan ook alleen via de mail.

Voor alle lessen geldt; we rijden alle seizoenen door, ook in schoolvakanties behalve op feestdagen.